Hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva Rönnvikin Viinitila on kesämatkailijoille hämäläisen kesän tyyssija. Pysähdy puutarhaamme nauttimaan lasillinen viilentävää raparperiviiniä ja hengähtämään hetkeksi idylliseen maalaismiljööseen.

VIINIMYYMÄLÄ

Tilan entiseen sikalaan rakennetusta viinipuodistamme voit ostaa kaikkia Rönnvikin viinejä. Viinien puhtaat raaka-aineet saadaan omalta ja naapuritiloilta. Tuotevalikoimastamme löydät 15 erilaista viiniä. Vuoden 2017 Suomen Tilaviinikilpailussa Tilaviiniksi kruunattiin viherherukkaviini Rönnvik. Puodista voit ostaa myös lähi-alueiden tuottajien antimia ja käsityöläisten taidonnäytteitä. Myymälämme on auki tilan aukioloaikoina läpi kesän.

Viinimyymälästämme voit ostaa kaikkia Rönnvikin viinejä, sekä lähi-alueiden tuottajien antimia ja käsityöläisten taidonnäytteitä. Tilallamme sijaitsee myös Berit Sohlberg-Kukon leipomo, ja myymälämme hyllyiltä löytyvät Beritin saaristolaisleivät ja Kyllön Korput ovatkin vieneet lukuisten vierailijoidemme sydämet mennessään.

TALLIKAHVILA PIKKU-VALAKKA

Tallin viimeisen hevosen Pikku-Valakan mukaan nimetty kahvila palvelee kesäkaudella viinitilan aukioloaikojen mukaan. Pikku-Valakasta voit ostaa kaikkia Rönnvikin tuotteita laseittain sekä pientä suolaista ja makeaa syötävää. Kauniiseen pihapiiriin avautuva terassi on idyllinen paikka nauttia kesästä. Sateen sattuessa vanha talli tarjoaa perinteikkään maalaisympäristön hirsiensä suojassa. Tilaa riittää sisätiloissakin runsaasti!

OLUTPAJA PANIMO

Nautitko kesäpäivästäsi mieluummin huurteisen oluen kuin pirskahtelevan viinin kera? Rönnvikin Viinitilan yhteydessä sijaitsee myös panimo Olutpaja. Olutpajan käsityönä valmistettuja oluita voit ostaa myymälästämme sen aukioloaikoina. Oluenpanotaito on Olutpaja-oluiden perusta – kaikki muu on toissijaista.