Rönnvikin esittelypakettien kautta matkaat kotimaisen viininvalmistuksen ytimeen!

TILAESITTELY

Tilaesittely on monipuolinen katsaus tilan viinintuotantoon, tuotteisiin ja historiaan. Esittelyssä kerrotaan myös Rönnvikin nykytilanteesta ja tulevaisuuden suunnitelmista sekä käydään läpi alkoholituotannon lainsäädäntöä. Tilan marjanviljelyn lisäksi tilaesittelyssä tutustutaan Rönnvikin broilertuotantoon ja muuhun maatalouteen. Lopuksi vierailemme alkoholinvalmistustiloissa eli Viinehtimössä, joka on saneerattu tilan vanhaan tiilipeitteiseen navettaan. Esittelyn aikana nautittu tuotemaistiainen kruunaa mielenkiintoisen kierroksen.

KESTO NOIN 45 MINUUTTIA.

Yli 15 hengen ryhmät
10,00 €/hlö

Alle 15 hengen ryhmät
160,00 €/ryhmä

VIINITASTINGIT

Viinitasting eli viinipruuvinki on maistuva kokemus niin ensikertalaisille kuin vanhoille vieraillekin. Oikeaoppisen viininmaistelun saloihin perehdytään pruuvarin opastuksella, ja maistelussa tutustutaan viiteen erilaiseen tuotteeseen. Pruuvinkiin kuuluu myös tilaesittely ja kierros alkoholinvalmistustiloissa. Kierroksen aikana vieraamme saavatkin kattavasti mielenkiintoista tietoa viineistä, likööreistä ja suomalaisen viinitilan toiminnasta – sekä tietenkin unohtumattomia makuelämyksiä. Samalla annamme vinkkejä siitä, millaisille aterioille ja tilaisuuksiin Rönnvikin eri tuotteet sopivat parhaiten.

KESTO NOIN 45 MINUUTTIA.

Yli 15 hengen ryhmät
18,00 €/hlö

Alle 15 hengen ryhmät
275,00 €/ryhmä

VIINI-JUUSTOTASTING

Viini-juustopruuvinki toteutetaan yhteistyössä Rönnvikin naapurissa sijaitsevan Heikkilän juustolan kanssa. Kukin osanottaja saa maistettavakseen kolme eri juustoa ja kolme viiniä – herkullisia makuyhdistelmiä kertyy siis yhteensä yhdeksän. Pruuvari valitsee taidolla ja kokemuksella ryhmälle sopivat viinit, ja juustolasta noudetaan sekä kypsytettyjä juustoja että tuorejuustoja. Esityksen aikana kerrotaan myös laajemmin viinitilan ja juustolan toiminnasta, ja lopuksi vieraillaan alkoholinvalmistustiloissa.

KESTO NOIN TUNTI.

Yli 15 hengen ryhmät
24,00 €/hlö

Alle 15 hengen ryhmät
365,00 €/ryhmä