IHANA KESÄPÄIVÄ KUVANKAUNIISSA YMPÄRISTÖSSÄ

Rönnvikin puutarhat ja terassit ovat oivallinen paikka viettää tunnelmallista kesäpäivää. Sateen sattuessa vanhaan talliin rakennettu kahvila Pikku-Valakka tarjoaa perinteikkään maalaisympäristön hirsiensä suojassa – tilaa riittää sisätiloissakin väljään istuskeluun. Matkailijoita houkuttaa viinipuoti uniikkeine suomalaisine viineineen, tunnelmallinen tallikahvila sekä kesäisin järjestettävät taidenäyttelyt. Tämän kesän uutuutena on Kamreerin Jalanjäljillä -ulkoilmanäyttely, jossa perehdytään tilaviinien historiaan Suomessa ja Rönnvikin tilan moniin tarinoihin kummitusjuttuineen. Lapset viihtyvät erityisesti pihan leikkipaikalla ja sen vieressä kulkevalla purolla. Kerää itsellesi kukkakimppu villikukkaniityltämme, käy rauhoittavalla kävelyllä metsän siimeksessä tai vieraile muissa Makukylän kohteissa.

MAKUKYLÄ

Rönnvikin Viinitilan lisäksi Laitikkalan kylä tarjoaa kesämatkailijoille Sydän-Hämeen parhaita paloja. Maaseutumyymälä Kesänmaku, Suttisen marjatila, Heikkilän Juustola, Villa Hepolahti ja Laitikkalan kyläkauppa ovat kaikki kivenheiton etäisyydellä Rönnvikistä. Tutustu seuraaviin Makukylän kohteisiin tai lue lisää Makukylän tapahtumista:

Heikkilän Juustola

Heikkilän Juustola tuottaa juustoja oman tilan ensiluokkaisesta lehmänmaidosta – mikä ihana lisä kesäpöytään! Juustolan tuotteita voit ostaa viinitilamme myymälästä.

Tuotteita myy Rönnvikin Talliputiikki, joka on avoinna viinitilan aukioloaikoina.

Beritin leipomo

Tilallamme sijaitsee myös Berit Sohlberg-Kukon leipomo. Viinimyymälämme hyllyiltä löytyvät Beritin saaristolaisleivät ja Kyllön Korput ovatkin vieneet lukuisten vierailijoidemme sydämet mennessään.

Tuotteita myy Rönnvikin Talliputiikki, joka on avoinna viinitilan aukioloaikoina.

Suttisen Marjatila

Tuoreita marja- ja vihannesherkkuja suvipäivään tarjoilee Suttisen marjatila, josta löydät myös idyllisen kahvilan ja käsintehtyjä sisustus- ja käyttötavaroita tuliaisiksi.

Kesänmaku maaseutumyymälä

Halajatko lähiruokaa kuten kasviksia, maatilapalvaamon herkkuja ja tuoretta leipää? Nauti kupponen kahvia Kesänmaku Maaseutumyymälässä ja nappaa matkaan paikalliset matkamuistot.